bron

Het Integraal gezondheidsteam Weesp is een unieke samenwerking tussen TotalMed, Fysiekcoach, Basemans Podotherapie,een diëtiste en ONE Fitness Weesp.

Door de integrale samenwerking is IG-Weesp in staat een effectieve behandeling te bieden door gebruik te maken van de verschillende disciplines.

IG-Weesp biedt onder andere

  • ondersteuning aan (top)sporters
  • complete trajecten voor Diabetes-patiënten
  • reïntegratietrajecten voor uw personeel

Fysieke klachten vragen om een professionele en individuele benadering. Vaak zijn de klachten iets gecompliceerder dan aanvankelijk werd gedacht. Dan is het prettig als u terecht kunt bij een professionele zorgverlener. Het is nog prettiger als deze hulpverlener functioneert vanuit een team met verschillende disciplines. Gecombineerde therapie geeft inzicht vanuit verschillende invalshoeken en vergroot de kans op een succesvol resultaat.

 

IG-Weesp:
Fysieke klachten vragen om een professionele en individuele benadering. Vaak zijn klachten iets gecompliceerder dan aanvankelijk wordt gedacht. Dan is het prettig als u terecht kunt bij een professionele zorgverlener. Het is nog prettiger als deze hulpverlener functioneert vanuit een team met verschillende disciplines. Gecombineerde therapie geeft inzicht vanuit verschillende invalshoeken en vergroot de kans op een succesvol resultaat.
Zakelijk:
(algemeen) Gezonde werknemers presteren beter en kosten aanzienlijk minder. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat sportende medewerkers een beduidend lager ziekteverzuim hebben dan de niet-sportende medewerkers.

Werknemers met zwaar fysiek werk of eenzijdige belasting kunnen met behulp van training in balans blijven. Bij ONE® Fitness Weesp worden uw werknemers begeleid in het behalen van vooraf gestelde doelen.

Sport:
Sportspecifieke krachttraining biedt een goede ondersteuning van uw sport. Fitness is met name geschikt om de belastbaarheid van de sporter te verbeteren. Momenteel ondersteunen we verschillende verenigingen en individuele (top)sporters.
Particulier:
Fitness is werkelijk voor iedereen. Stel samen met de instructeur een realistisch trainingsdoel. Bij ONE® Fitness Weesp traint u met een persoonlijk fitnessschema om deze doelen te bereiken. Trainen met fysieke klachten, voor cosmetische doeleinden of voor een fit gevoel, bespreek uw wensen met de instructeur en ga samen aan de slag.